La nostra terra viu de manera molt significada la Setmana Santa. Són moltes les persones que s’uneixen en pobles i ciutats en els distints actes al llarg d’uns dies ben emotius on conflueix la religiositat, la cultura i els sentiments. En cada lloc les celebracions tenen un caràcter particular; i eixa diversitat de tradicions conformen una part molt destacada de la identitat de la Comunitat Valenciana i s’integren dins d’un gran conjunt patrimonial que tots compartim.

 

Moltes dones i molts homes treballen amb una enorme dedicació durant mesos per a preparar des de la Junta Central de Germandats de la Setmana Santa de Torrent estes jornades tan especials. Amb el seu esforç fan possible que cada un dels actes litúrgics i processionals siga únic. Totes i tots fan seua la voluntat de fer memorables les celebracions de 2019.

 

La Setmana Santa serà una vegada més un gran espai de trobada per a la gent de Torrent i per moltes persones que s’acostaran a la ciutat per a prendre part en les celebracions d’enguany. Des d’ací envie la meua salutació més cordial a les dones i als homes que s’uneixen a les confraries integrades en la Junta Central de Ger- mandats de la Setmana Santa de Torrent i a les persones que col·laboren al seu costat, junt amb els meus millors desitjos per al futur i un fort abraç.

 

Ximo Puig

President Generalitat Valenciana